Padel met Italko


Beste relatie,

Naast oprichter van Italko ben ik vanaf kinds af aan al actief met het spelen van Tennis. Maar de afgelopen maanden heb ik Padel als balsport leren kennen hetgeen mij veel positieve energie geeft en waardoor ik op een laagdrempelige manier nieuwe mensen heb mogen leren kennen.

Padel is vanuit Spanje overgekomen naar Nederland en ondertussen is Padel is de snelst groeiende sport binnen Nederland. Ook in landen als België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zweden is de Padelsport aan een grote opmars bezig! Padel is een racket en balsport voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash!

Padel houdt je fit, traint je reactievermogen en zorgt voor een goede oog-hand coördinatie. Het is dus een erg complete sport. Padel is de sociale sport bij uitstek; het wordt altijd gespeeld door vier spelers (M/V) en er is veel interactie en lol.

Velen van ons zijn vaak te druk met werken en nemen te weinig tijd voor ontspanning waarbij de volgende uitspraken naar voren komen:

  • Ben te druk om te gaan sporten
  • Door Corona weinig kunnen sporten
  • Weet niet welke sport ik nu zou willen proberen

Vanuit mijn passie voor balsport en het verbinden van mensen zou ik het leuk vinden om relaties te laten kennismaken met deze mooie sport waarbij je tevens op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met andere ondernemers.

Italko werkt hierin samen met PadelMAX en ZuitNL te Etten-Leur.

PadelMAX bestaat uit ervaren Nederlandse/Spaanse toptrainers die begeleid worden door Hellen Stevens.

Gaan jullie deze sportieve uitdaging met ons aan?  Neem dan contact met ons op

Met sportieve zakelijke groet,         

Italko                              PadelMAX
Harold v Koolwijk       Hellen Stevens

Ja ik ga de uitdaging aan!


    Heeft u nog vragen over deze unieke sport?

    Harold beantwoord uw vragen graag!