De Italko werkplek


Is het tijd om uw huidige pc’s en/ of systemen te upgraden of vervangen? Wij bieden de oplossing met de Italko Cloud Werkplek. Uw volledige ICT infrastructuur, van systeem- en netwerkbeheer tot telecom en hardware, veilig binnen uw eigen virtuele omgeving. U kiest zelf de modules die u wenst, dat is de Italko werkplek.

Voor uw gebruikers betekent een dergelijke werkplek vrijheid, mobiliteit en flexibiliteit; de werknemer kan zelf het meest passend device kiezen; vaste PC, notebook, tablet of smartphone. Data en applicaties zijn altijd en overal via een goed beveiligde verbinding te openen.

De Cloud: Public, Private, Op locatie of Hybride

Public Cloud

Uw software en data staan volledig op de externe servers in de cloud van Microsoft Azure waarbij al het dataverkeer van en naar Azure via een beveiligde verbinding loopt. Dit is een generieke dienst waarbij we de servers beschikbaar stellen voor meerdere organisaties.

Op Locatie

Liever geen data buiten de vier muren van uw organisatie? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen uw ICT- omgeving op locatie realiseren op uw eigen hardware met behoud van alle functionaliteiten van de Italko Werkplek.

Private Cloud

In het datacenter van Italko ICT creëren wij uw eigen Private Cloud. U heeft overal toegang tot de benodigde data en applicaties via een goed beveiligd netwerk. Deze virtuele servers worden niet gedeeld met andere organisaties.

Hybride

Naar wens creëert Italko ICT een hybride oplossing; wanneer u bijvoorbeeld kritische data liever onderbrengt in de private cloud of op locatie en minder kritische data op een public cloud, alles is mogelijk.

Stel uw ideale werkplek samen


Omdat iedere organisatie andere behoeftes en mogelijkheden heeft is de Italko werkplek volledig modulair in te richten. U kiest, desgewenst samen met een van onze ICT consultants, de modules voor de meest optimale werkplek.

Altijd inbegrepen:

Werken zoals u wilt

Met de Italko werkplek is het standaard mogelijk om te werken vanaf iedere locatie, op elk apparaat. Ongeacht waar uw data zich bevindt.

Beveiliging

Afgeschermd door firewalls, altijd voorzien van up-to-date virusscanners en de laatste beveiligingsupdates.

Monitoring

Uw systemen worden 24/7 gecontroleerd op beschikbaarheid en prestaties. Zo voorkomen we storingen en is uw werkplek altijd beschikbaar.

Onderhoud

Altijd voorzien van de laatste updates en een snelle werking van uw systemen.

Kies uw modules:

De locatie van uw data en systemen

Werken vanuit de Public of Private Cloud, op locatie of een combinatie van beide; de hybride cloud.

Uw eigen e-mail server of Office 365

WIlt u gebruik maken van Office 365 of van uw eigen e-mail server op locatie of in de cloud?

De locatie van uw back-up

Uw back-up veilig op geslagen op een externe locatie of in de cloud, zo bent u verzekerd dat uw data veilig is bij brand of diefstal.

VoIP Telefonie uitbreiding

Breid uw werkplek uit met ons hosted VoIP platform gebaseerd op 3CX. Bellen vanaf elke locatie met het nummer van uw kantoor.

Ondersteuning all-in of op aanvraag

Nooit meer onverwachte ICT kosten? Kies dan voor All-in ondersteuning; ICT ondersteuning voor een vaste prijs.

Italko ICT Services helpt u graag!

Meer informatie over de mogelijkheden van de Italko Werkplek? Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.