Managed Services


Beheer en beveiliging van data, werken op afstand, 24/7 bereikbaar zijn. Een aantal kernelementen die vandaag de dag onmisbaar zijn binnen iedere organisatie. Maar u besteedt uw kostbare tijd liever aan andere zaken. Als managed service provider helpt Italko uw organisatie om (een deel van) uw ICT processen uit handen te nemen. Denk hierbij aan netwerkbeheer, systeembeheer en telecom ondersteuning maar ook aan het stroomlijnen van ICT-processen en bemiddeling tussen ICT-leveranciers of providers. Zo kunt u zich onbezorgd richten op de kerntaken van uw organisatie.

De voordelen op een rij

Één aanspreekpunt voor al uw ICT

Door uw ICT uit te besteden aan Italko heeft u bij storingen of ICT en telecom vraagstukken nog maar één aanspreekpunt.

Alle ICT kosten inzichtelijk en makkelijk te budgetteren

Bij een Managed Service overeenkomst betaald uw een vast bedrag per maand, per gebruiker of per systeem. Zelfs het oplossen van storingen is inbegrepen.

Gewaarborgde continuïteit en bereikbaarheid; minder storingen.

Doormiddel van 24/7 monitoring van uw ICT omgeving, preventief onderhoud en beheer worden storingen voorkomen en zorgen we er voor dat al uw systemen soepel blijven draaien.

Uw ICT; onze zorg

Ontzorgen

Heldere SLA afspraken

Alle afspraken worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). In deze overeenkomst staat omschreven welke dienstverlening Italko voor u verzorgt en voor welke componenten. Ook leggen wij hierin de afspraken vast over beschikbaarheid, monitoring, onderhoudsmomenten en reactie- en oplostijden bij vragen. Deze overeenkomst kan uiteraard naar behoefte worden uitgebreid of gereduceerd zodat deze altijd aansluit op de situatie van uw organisatie.

Volledig schaalbaar, groeit met uw onderneming mee

Naar wens creëert Italko ICT een hybride oplossing; wanneer u bijvoorbeeld kritische data liever onderbrengt in de private cloud of op locatie en minder kritische data op een public cloud, alles is mogelijk.

Italko ICT Services helpt u graag!

Meer informatie over de mogelijkheden van Managed Services? Maak vrijblijvend een afspraak.